Les millors receptes de tradició marinera.

 

Veure cartaReservar

La nostra història

Benvinguts!

El Restaurant Masia de la Platja es va fundar al 1961 i portem més de 60 anys delectant als nostres clients amb receptes de tradició marinera que passen d’una generació a l’altra sense perdre la qualitat i el sabor que els caracteritza. Actualment el xef Ramon Guasch aporta innovació i creativitat a la cuina fent que cada plat esdevingui una obra mestra al paladar de qui ho tasta.

El peix i marisc son minuciosament escollits a la Llotja de Vilanova i la Geltrú per elaborar els nostres arrossos, suquets, peix a l’all cremat… tot combinat amb productes frescos i de primera qualitat de la zona.

La nostra selecció de carns i aus de temporada complementen una carta feta minuciosament per a tots els paladars, en la qual no pot faltar el toc dolç on els postres d’autor en són els protagonistes. I per acompanyar cadascun d’aquest plats, tenim els vins i caves més exclusius.

Entrada MT
Entrada MT

Et volem sorprendre

Cuina marinera gourmet en un espai acollidor

 A la Masia de la Platja oferim un espai únic i acollidor amb un tracte professional i familiar que faran dels seus àpats tota una gran experiència. La nostra infraestructura ens permet donar el millor servei a tot tipus de celebracions, des de les familiars a les grans reunions empresarials. Amb cada detall gastronòmic i decoratiu, volem transmetre les arrels marineres que envolten la nostra familia i restaurants.

 

 

 

:

Arròs espardenya

Amanida fresca de pop

;

 

 

 

 

 

 

:

Gall de Sant Pere a la espatlla amb guarnició de verdures

 

 

 

:

Carpaccio d’alvocat i bacallà

Arròs mariner caldós

;

 

 

 

 

 

 

:

Cigrons amb
calamarcets

Horaris Restaurant

 DILLUNS / DIMARTS / DIJOUS
DIVENDRES / DISSABTE / DIUMENGE 

13:00 – 15:30 h
20:30 – 23:00pm

DIMARTS

OBERT DE 13:00 – 15:30h.
TANCAT DE 20:30 – 23:00h.

DIMECRES
Tancat tot el dia.

c/ Vilamar, 67 

Calafell

(Tarragona) 

 

Telèfon reserves: 977.691.341

E-mail: info@masiadelaplatja.com